Årsmöte 8 mars

Det var ett synnerligen lyckat årsmöte som inleddes med mingel och en vandringsöl. Årsmötet inledddes med presentation av en ny medlem, Hans Reuterskiöld, som fick äran att presentera sig och avhandla några anektdoter.
John Graffman tilldelades vandringspriset, tavlan Sjöhästen, för sitt förtjänstfulla arbete för klubben.
Revisorerna lyckades få till sin presentation till stor förnöjsamhet genom sina kluriga ordvrängerier och humor.
Efter årsmötet stegade projektledaren för A26 Dr Fredrik Hellström fram och förklarade det mesta om våra nya ubåtar. Det blev en andäktig stämning på DVÖ och frågorna kom sen i en strid ström vilka Hellström besvarade med lätthet..utom där svaren var hemliga.
Sen var det middag! Sillmacka varpå Kroppkakor de Luxe serverades..allt detta till diktläsning av Börje Söderström och skönsång av medlemmarna!!
Klicka på röda rubriken högst upp för att se bilder!